BEDAŞ'tan Kış Önlemi

BEDAŞ

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. arıza ekipleri sorumluluk bölgelerini kapsayan illerde yoğun olarak hissedilecek olumsuz hava koşulları nedeniyle elektrik kesintilerini en aza indirgemek adına bir dizi önlem aldı. Elektrik arızalarına etkili müdahale için

ELEKTRİK KESİNTİSİ İÇİN

186 Çağrı merkezi elektrik kesintileriyle ilgili her türlü bildirimi 24 saat esasıyla anlık olarak arıza ekiplerine aktarıyor. Arızalar ile ilgili çağrı merkezi tarafından oluşturulan anons sistemiyle de müşteriler bilgi edinebiliyor.

MALZEME DESTEK EKİPLERİ PLANLANDI

Her ilin yerel yönetimleri ile koordineli olarak çalışmalarını sürdüren Başkent EDAŞ, olumsuz hava koşulları ile mücadele ederek kesintisiz hizmet vermek için illerden destek ekiplerini, elektrik şebekesi için gerekli ekipmanlarını ve kar araçları planlandı.

AYNI ANDA DAHA FAZLA ÇAĞRI KARŞILANABİLECEK

Başkent EDAŞ, ALO 186 Çağrı Merkezinin yenilenen yapısında gelen yoğun çağrıları daha rahat karşılayabilecek seviyeye ulaştı. Çalışan kapasitesi yaklaşık 2 katına çıkan ve ulaşma oranı yüzde 140 artan ALO 186, Ankara, Kastamonu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kırıkkale ve Çankırı illerinde bölge geneline hizmet verebilecek seviyeye ulaştı.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu